Gutenmorgen!

Hej o gomorgon alla sötnosar! Mår ni bra idag?

Igår var ju farbror Peter här på middag, det var jättetrevligt! Vad som var lite tråkigt var att pappa o peter ville till enkp o festa så som vanligt på lördagar blev mamma o jag ensamma hemma. Sjuka o hosiga som vi var, hoppades vi få lite hjälp av pappa men icke då.. men vi löste det själva ändå. Vi skjusade de två till enkp sen drog vi hem, tände ljus i hela lägenheten och la oss i sängen för att käka choklad o pepsimax :) jag fick pärondrycka o ligga utan blöja, de kan man kalla party PARTY!!!! Innan vi somnade låg vi och kollade igenom panduro katalogen, åh oj vad vi hittade saker vi (läs: mamma) vill göra! Synd bara att man inte har sån händig mammi... kanske får fråga mormor, hon är bäst på att rita.. ja de ska vi nog göra.. får ringa mormor under dagen, hon ligger väl o sover nu.. hahaha OBS! vi släckte ljusen innan vi somnade!




Idag ska vi till västerås med farmor, vi ska till IKEA! JAJAJA :) Vet inte när vi åker dock, de hela hänger på när pappa vaknar.. han sov över i enkp så när vi får ett sms så ger vi oss av. Hoppas inte han sover bort hela dagen bara..

Just de, ni får gärna kommentera o prata om er dag i kommentarrutan. Den är lite svår att de, men under inlägget som jag skriver finns en liten rad i röd färg, de står nått med permalink och sen kommentarer o trackback (tror jag!) tryck på kommentarer, rulla ner på sidan så kommer en vit ruta upp, där kan ni skriva lite!! :)

Nu ska vi äta frukost, så får vi se om vi kommer i väg till västerås nån gång... pusspuss




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0